Er zijn zachte lenzen, vormstabiele lenzen (de opvolgers van vroegere harde lenzen), lenzen die elke dag worden vervangen en nog veel meer. Omdat ieder oog uniek is, kan nooit van te voren worden gezegd welk type voor u het best geschikt is. Daarom is het verstandig om eerst een aantal metingen te verrichten en dan de mogelijkheden met u door te nemen.

Daar is vakmanschap en goede begeleiding bij nodig. Ook wordt bij ons de meting altijd gedaan door een gediplomeerde contactlensspecialist. Let op, de contactlensspecialist niet altijd aanwezig dus maak voor de zekerheid een afspraak.

Lenzen bestellen

Jinc Optiek werkt samen met Lens Online. Zo kunnen we u lenzen aanbieden tegen een scherpere prijs en u toch de service bieden, in de winkel, die u van ons gewend bent. Om voor u een account aan te maken hebben we uw e-mail adres nodig. Deze kunt u doorgeven op info@jincoptiek.nl. U ontvangt dan een e-mail met uw inloggegevens en kunt u ook zelf uw lenzen bestellen als u wilt. Vindt u het fijner dat wij de lenzen voor u bestellen is dat natuurlijk ook geen probleem.

Klik op het logo van LensOnline of klik hier.