Monturen

Hier vindt u een aantal van de merken die wij voeren.

woodone website

Woodone

Deze unieke monturen worden gemaakt van echt hout. De manier waarop de monturen gemaakt wordt maakt mogelijk ze goed af te passen zijn op het gezicht.

Voor elke boom die gebruikt wordt om de monturen te maken wordt een boom terug geplant waardoor het een ecologisch product is.

Vanni.

Met een bril van het merk Vanni heeft u altijd iets bijzonders. De metalen monturen zijn in verschillende kleuren te krijgen en worden vaak gecombineerd met kunststof. De kunststof monturen zijn vervaardigd van een hoge kwaliteit acetaat plaatmateriaal met altijd een uniek patroon.

vanni website

silhouette website

Silhouette.

Met het juiste glasmodel versterkt u de mooie accenten in het gezicht zonder het uiterlijk te veranderen. Er is een enorme keuze uit monturen, kleuren, maten en glasmodellen die allen over en weer te combineren zijn.

Été

De monturen van Été worden stuk voor stuk met de hand bewerkt waardoor dit echt een uniek product is. Wij hebben in de winkel de monturen waarin vogel veren zijn verwerkt. De veren worden in verschillende kleuren geverfd zodat een leuk speels effect bereikt wordt.

ete website

sirjohn

Sir John.

Dit merk heeft alles. Van klassiek tot modern, in metaal en kunststof. Dames- en herenbrillen maar ook kinderbrillen en leesbrillen. De monturen hebben een goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Veel modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er is van deze leverancier ook een budget lijn.

Fleye

Carbon is een een enorm sterk materiaal en zo licht als een veer. Het wordt gebruikt in race auto’s, vliegtuigen, luxe jachten en nu ook in de nieuwe collectie van Fleye. Het voorstuk van de bril is van carbon, de veren en neussteunen zijn van titanium waardoor deze brillen enorm veel draag comfort hebben.

fleye website

titanflexrood

TITANflex,

Het Titanflex materiaal wordt toegepast in de ruimte en medische technologie. Eschenbach heeft 25 jaar geleden ontdekt hoe ze monturen konden maken van dit materiaal. Door continu ontwikkeling is het mogelijk de monturen een geheel eigentijds design te geven. Titanflex is licht in gewicht en “ijzer” sterk waardoor het een ideale bril is voor de man.